Friday, October 31, 2008

ini yang terakhir utk oktober!

sesungguhnya aku tidak peduli dgn kritikan2 orang diluar sana. sama ada kritikan membina mahu pun kritikan meruntuh. sebab aku bukan penulis bertauliah ye.. dan makhluk munyet yg kritik aku itu juga harus tahu yg kita semua adalah pelajar kejuruteraan.bukannya pelajar sastera melayu. hah, hamek kau! (maka terkantoi lah yg munyet itu adalah munyet bijak kerana beliau belajar di universiti.hihii.)


well,kalian,,aku xkesah pun.. xamek hati..kalau kenal aku,mst taw aku kan.


yg sebenarnya aku xde idea apa pun nak tulis utk entry kali ni. cuma habiskan masa dan cukupkan syarat mahu tulis entry terakhir utk bulan oktober...haha!


btw, semalam aku ke megamall. tgk wayang taaaw!~~ cerita apa tuu..alaaa,,cerita niii..
emm..bangkok dangerous..ke dangerous bangkok..mcm tu la..haha!
okla. tgh study week g tgk wayang mcm gaya orang dah habis study je..


balik2 je aku bukak std and ushar2 dekat coursework result..makkk!!! markah test 2 (theory of structure) dah keluar! xsangka markah aku cemerlang dgn ciputnya...uwaa!! rasa maw nangis..tgk carrymark je macam dah separuh semangat aku hilang..aku seru..aku seru...datang kembali wahai semangat!


*** tolonglah kembali..final belum mula lagi..study pun belum habis lagi..tolong ya (merayu)

3 comment(s):

a.n.y.s.s said...

huhu..
kalo tgk carry marks..
mmg mggerunkan, kn?
hehee same la..
nway all d bez in ur exam k!!

annazays said...

adoii...
aku pon same la..
rase cam nak bunuh diri
mcm bkl repet jew aku ney nti wehhhh

soella said...

anyss: thx yeah! good luck utk kamu jgk=)

sha: aku bukan rso tos aje...fluid,soil..sume cam bakal repeat..adoiiyaii(tiru ckp ko)