Wednesday, October 8, 2008

entry yg dipaksa

hadeeehhh,,aku kena tag lg arh...ni yg maleh ney...kuang asam punya coben...dia dah nyaris maw merajuk sbb aku xmaw bt tag die...takot aku!~~ so,,aku bt gak ah.. die ni kalau merajuk ke,,marah ke,,blh jdk huduh taw....mmg huduh arh..haha...


tapi aku xnak la bt yg 7 fakta tu lagi...aku tiru mas pnya tag yg senasib dgn aku akibat di dengki oleh coben...nihaa,,,cekitdauuut!~~


Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
duit is everything!!! duet..duet..duet..aku memang materialistik...ngahaha(gelak jahat)

Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
nasik campur untuk lunch td...lalalalala...

Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
owh..owh.. aku berangan mahu kahwin di Venice...pastu tema ala-ala klasik..buat kat taman yg penuh dgn bunga ros merah putih...ngeee2x~~ pastu pakai gaun kembang,,topi...kaler silver ye... sng cite,,aku mmg sgt terpengaruh dgn cerita omputih yg ala-ala zaman gaun kembang tuh! kostum mereka sgt chantek~~ ( aku memang terer bab berangan ni )

Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
paling lama pun xsampai setahun...paling sekejap 3 bulan..apa ada dengan cinta??

Adakah anda di lamun cinta?
tidakk~~ tidak untuk sekarang..kerana sedang bz menikmati hidup single...

Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
restoran ape tah name die...makan bersama family semasa malam raya ke-3..

Namakan buku terakhir yang kamu beli?
buku soil and geo yg telah menyebabkan berlaku sedikit penyusutan wang...

Apakah nama penuh kamu?
suhaila bt sulong...plz eja nama daddy aku dgn betul..aku pantang btol orang eja salah...

Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
both...manja dgn cara yg berbeza...aku agak gedik bila dirumah...arap maklom!

Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
bakal suami...tp xtaw sape...huahuahua!

Christina atau Britney?
masa darjah 6 dulu aku adalah die hard fan britney...ekeke...skang dah besar,,xsuke dua2!

Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
mesin basuh yg cuci kan...i tekan2 je...tup tup dah siap...

Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
xkesahla mana-mana pun...as long as tempat itu bisa buat aku gumbira...itulah tempat paling seronok bagi aku....

Pelukan atau ciuman?
yiahahaha...nak dua2 boleh? kalau dah peluk,,confirm kena cium...kalau dah cium,,confirm kena peluk kan,kan? hehehe~~

Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
~nama beliau coben
~spesies manusia ye..bukan cicak kobeng atau cicakman...
~berambut kerinting
~satu kuliah dgn aku
~kalau merajuk,,tiba-tiba jadi huduh..haha!

8 perkara yang amat kamu gilai:
~menyanyi dgn kuat konon2 cam suara sedap la...
~makan! makan xbyk,,,tp byk kali
~model...aku pernah berangan maw jdk model...boleh?hahaha...
~internet
~muzik
~tidur...aku spesies kuat tidur
~goyang kaki
~berangan..err..

8 perkataan yang sering di ucapkan :
~amboi..amboi
~malasnye akuu
~vodoh
~tolonglahhh~~
~eiiyyuuu
~weh!
~owkeyh
~dah xtaw nak ckp ape

8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
~perjalanan tak direstui
~gila-gila diawan biru
~perjalanan ke artik
~dari malaysia ke hongkong
* buku yg kat ats ni semua buku pasal cerita sebenar perjalanan orang yg travel ke seluruh dunia...byk yg aku dah baca,,tapi xingt tajuk dia..tu je yg aku ingat..and buku tu semua adalah buku daddy aku....aku pun xtaw mcm mana minat dia tu tiba-tiba je ada dlm diri aku..huhu~
~cinta pertama..satu2nya buku cerita cinta yg aku suka and dah byk kali ulang...eheee...

8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali:
~dewa (risalah hati)
~6th sense(tanpa)
~LeAnn Rimes (how do i live)
~spider (bila nak saksi)
~N'Sync (this i promise u)
~Bon Jovi (all about loving you)
~aizat (hanya kau yg mampu)
~mariah carey (witout you)
*baru aku sedar,,betapa jiwangnya aku..haha!*


rasa mcm survey kat friendster lak..tapi xpela,,for fun kan...best jugak...kalau aku tag balik si coben ni agak-agak dia berubah jadik huduh x?

2 comment(s):

mAs_yUi said...

hahaha...
ble aku bce impian perkhwinn ko..
wahh..sgt la nice..
tag je die blik..hihihi..
die 2 knekn org num 1..kikiki

soella said...

kan aku dah kate...
aku mmg kuat berangan..haha..