Sunday, May 4, 2014

040514

lamanya tak kesini.
kekok pun ada padahal nilah tempatnya mengadu dulu.

rasanya most of the entries masa zaman study dulu. dah kerja, dapat masa terluang tu macam dapat emas.

setiap hari rutin yang sama, so what do you expect me write about? ;P

kerja, balik, tidur. kadang-kadang tidur pun mimpi kerja. WTH.

Sunday, December 30, 2012

hai.

paling lama rasanya. kenapa jiwa hilang dekat sini. padahal sinilah tempatnya mengadu segala.

life is treating me well. Alhamdulillah.

tak terasa hari sampai tak sedar dah nak masuk separuh umur 20-an.

Tuesday, August 7, 2012

060812 Iftar '12

Berbuka puasa kali ni tak semua ada. Takpe. Raya janji kena jumpa okay.




Sunday, August 5, 2012

Diary #3

Dah lama kan tak update. Bukan tak nak update in fact rindu dengan blog sendiri. Tapi lately banyak benda nak kena fikir. Bukan nak berahsia tapi kadang-kadang sebab nak jaga hati orang.

Dah besar gedabak macam ni kena tau bezakan apa yang kita boleh bagitau orang,apa yang tak boleh kan.

Dah bertahun hidup tulis blog bajet retis. Semua benda pun nak cerita tapi bila keadaan macam ni terseksa jugaklah jiwa. Haha.

Okay entry selepas selepas ni mungkin berkenaan kuih raya. Well, iolls tengah belajar buat kuih raya. Jadik ke tak belakang cerita. Gtg. Bye uolls ;)

Sunday, July 15, 2012

Diary #2

wish me luck for tomorrow.


kalau ini yang terbaik, Insyaallah. 

harap-harap kite tak spoil the day. 

shoot for the moon and if you miss you'll still be among the star - P.S I Love You

Monday, July 9, 2012

Diary #1

kalau diteruskan boleh tekanan perasaan.

sampai sekarang masih tanya diri sendiri apa yang diri sendiri nak. tapi diri sendiri macam tersepit dengan keadaan. banyak. fikir macam-macam. hujungnya diri sendiri pujuk diri sendiri supaya bertahan. kalau nak ikutkan, apa yang diri sendiri dah decide nak buat memang tak matang. tapiiiiiikkk, kalau tak buat boleh sampai peringkat tekanan perasaan acane?

*mengeluh berat*

bila tengok budak-budak main baling selipar dekat tengah-tengah orang sakit yang tunggu giliran nak diperiksa doktor dekat hospital....

*how I wish I could turn back time*

kenapa tah mesti nak annoying dengan kanak-kanak nakal padahal kita pun pernah nakal.