Sunday, October 19, 2008

what the...penat

macam mana nak cakap 'hari-hariku yg memenatkan' dalam bahasa omputih?


tah..aku sekolah x tinggi..tu yg macam vodoh sikit..sikit je ok..tapi aku taw ada je yg meng-iyekan kata2 aku ni kan,kan?haha...dah macam peter answer plak aku ni..


haa,,skang ni member2 aku tgh sibuk dgn peter answer tu..tapi aku x try...sebab aku tgk si peter tu macam lagi vodoh dari aku...dan aku rasa dia adalah kapir...so,,malas nak layan...( yg sebenarnya peter tu x nak layan aku...sengal! blh plak dia pilih2..taw la aku xcantik.. )


untuk sape2 yang xtaw pasal peter answer tu,,xpayah la taw...buang masa je layan dia..lbh baik layan friendster ke,myspace ke,facebook ke, xpun g layan blog...ada paedahnya ok..


ok2,,yg sebenarnya aku nak cakap aku tersangatlah penat..penat3!~~ malam tadi aku naik bilik pkol 5 am and tido pkol 5.15am.. ni semua gara-gara projek bridge utk subjek TOS tulah... sejuk duduk kat luar tu xpayah cakapla...feel2 meremang bulu roma bila kena embun jantan..


ye2,,projek ini memerlukan 5 kepala hotak dan 5 tenaga manusia je utk menyiapkan dia...nampak macam senang kan..tapi masalahnya dah 3 malam kami buat dan projek bridge kami baru sampai fasa 2 kot..( hehe..pandai2 je aku bagi fasa..taw dek bos aku kang kena abugit plak )


group members aku semua perempuan..so, xde masalah nak buat kat blok je..xpayah nak kena berlonggok ramai2 kat cafe mcm kumpulan lain...lepastu buat sepah kat cafe tu..kesian la sikit kat makcik cleaner tu wey! aku buat sepah xpe...kat kerusi batu kat hostel tu je..lagi pun bukan sepah sgt..paling2 pun habuk kayu,,sisa seletep,,plastik barang,,sisa gam super kuat yg tertumpah,,sisa makanan yg kita orang tinggalkan,,blablabla....


bridge mesti didesign mengikut specification yg dah lecturer tetapkan..dan paling penting mesti mampu tampung berat 5kg dlm masa minimum 30 saat...kalau hancur bridge tu sebelum 30 saat,,lu pikirlah sendiri apa jadik dgn masa depan markah projek lu...


nanti kalau dah siap jambatan agung tu,,aku akan tunjukkan pada dunia hasil kerja tangan kami yg penuh dengan aesthetic value yg selalu ditekankan oleh En Affendi dalam kelas engineering construction semester lepas...terima kasih En. Affendi..


ahah,,bos aku dah msg suruh datang kerja..ikat base bridge kami..
lambat kang kena potong gaji..nak makan apa anak-anak aku?
ehee,,ni kalau bos baca ni,,ada aku kena sumpah jadik bridge plak...yg sebenarnya aku sgt enjoy dgn group aku...akak-akak semua sgt sporting..dan aku sgtlah beruntung kerana se-group dgn mereka yg berpengalaman..eceh!


oklah,,got to go.....lets go!


2 comment(s):

SaiMal said...

sowi arr...aku tumpang tgk je semlm..brigde aku pun xnaik ag ni...huhu

soella said...

takat tgk xpe..
jmpotlah dtg meriahkn suasana...
busan doh bt bridge je..
ramai je mmber2 aku lepak kat situ..