Monday, October 27, 2008

apa title patut aku beri untuk entry ini

assalamualaikum dan salam sejahtera,,,


bersyukur ke hadrat ilahi kerana leptop aku dah dikembalikan kepada aku dalam kondisi yg sgt baik.sangat! dan perasaan sangat terharu timbul sebab bukan seorang je yg meng-operate-nye(ini mengikut perancangan awal la) tapi 1 rumah buat ye adik2...


berpulas otak masing2 setelkan penyakit laptop aku ni...al-maklumla,,laptop perempuan..macam2 benda pelik ada.. termasuklah theme mickey yg aku guna sebelum ni ( bila on je lappy,,tros keluar lagu mickey taaaww! orang laen mana ada mcm aku punya, dan ini juga buat mereka terkejut ) pastu winamp aku guna skin butterfly kaler furfle..( kalau orang xbiasa,,
mmg rasa menyampah la tgk winamp aku..haha.tapi ia sgt kiut )


classmate aku pernah kata laptop aku ni tergolong dalam laptop spesies gedik.. hmm..biasala..laptop perempuan..bukan aku je kot macam tu..orang lain pun sama.. taw la ko jeles xde benda2 mcm tu dalam laptop ko..


virus merebak teruk! aku nak explain pun xpandai..kang salah kena gelak dgn budak-budak komputer..so, paham2 jela masalah leptop aku ni...


well,,anda-anda memang professional! trimas!~~
(kalau boleh nak state name sorang2,,tapi kang timbul skandal la,awek dia serang aku laa, haa, beh baik xpayah..kalau ada yg baca,,taw2 jela entry ni aku post special utk puji kalian tahap dewa cipan. cukup la aku exposed mereka tu member rumate aku si mint.)


ok..ok! itu hari aku memang berhasrat bebenor nak upload gambar bridge aku...so,,sila la ushar2 bridge berkenaan yg bergambar bersama cewek2 yg muka xcukup tidur..



tunggu turn maw test bridge



good! bridge ciput yg buat we all xtidur!



ini mmg impian kak munie utk bergambar mcm tu.so, kami xmaw hampakan hasrat beliau. jadi kami layankan saje.


sekarang aku maw setadi..btw,,minggu ni dah start study week ni..
tgklah,,kalau aku bosan lagi...aku merepek lagi...lalalala~~

3 comment(s):

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

hehhehe..sue2...malu ek..?
ahakz! xpe2..i paham..

jumapx said...

sape la g baik g baikkan laptop ko kan...he3

soella said...

anipmint: waaa!! mane ko taw aku malu ney! haha..gedik btol aku ney..


jumaen: sbb mereka baek ati...klo ko tgk lptop aku pon ko nyampah gaknye...hehe!