Saturday, September 6, 2008

special edition

6 september 2008
ape yg spesel?? haa,,opcos la ariney spesel..pasal ariney genap 20 tahon aku diberanakkan ke dunia ney...
lg bape minit je lg da nak msok 7 sept..maknenye jap lg aku kene wish bday fara plak...
happy becoming birthday to miss farahani yg beranak selang sehari dgn aku...


birthday aku taon ney,,walopon x semeriah mcm aku kat umah,,at least,,ney antara yg akan aku ingt sampai bile2 la...ahaks!
dgn idong kembang-kembang kuncop,,aku nak bgtaw aku dpt adiah tedy bear...
adiah ekhlas dr rumateku...
err,,ekhlas ato tepaksa belikan aku adiah tu aku tatawla kan,,tp rasenye ekhlas...
sbb aku da nmpak cahaya ke ekhlasan tuh dr awl lg...haha...
si wanie,mint dgn neb klo bace neyh mst dorng ghase teharu..hehe..
selaen adiah bear,,
aku gak dijamu dgn hidangan yg enak lg menjilat jari...
PIZZA HUT + KFC
cube korng byngkan,,betapa kaye dan pemurahnye rumate aku neyh sume...
untong sape jdk aku wehhh...haha...
neway,,korng mmg best...
dgn soh aku tiop lilin yg 6 batang tuh ( sorng pgg 2 batang )
motip aku kene tiop lilin 6 batang tuh aku tataw...tp siyesly mmg rase besh...sbb aku dalame xtiop lilin besday...hehe..teharu3!
n malam tuh aku tido plok bear le pelagi kan??
mimpiku cukop indah~~~ lalala~~


ney 1 lagi yg bt aku teharu sampai skang..
ayah...
da post adiah besday aku sehari lg awl...
die pos kat bank..so,,pepaham jela kan...huehue..
tpt kol 12 ayah call...rase lg la teharu...
mekasih yah!
pas2,,disebabkan maxis pon bg aku adiah gak iaitu berupa pree call maxis-maxis selama sehari,,
aku pon manfaatkan ia sebaek mungken...
gayotting wif ayah,mama,dida,abg n adek....haa,,puas ati aku dpt ckp lelame...
yelaa,,boipren xde,,tu yg aku dok ngaco mama je...sampai mama ckp camney...

"nanti mama crkkn laa boipren tok alng...pasney g gayot dgn boipren eh.."

huh,,taw2...mama gurau jeh tuh...tp sbnrnye niat die nak bgtaw aku dah-dah lah tuh..mama byk keje neyh..tp aku bt dono jeh...hehehe...sory maa..


notes:
syukur taon neyh aku celeb bday aku dgn hati yg senang dan x sedeh...xmcm taon lps...bday aku yg ke-19...merupakan besday plg sedeh & menyayat hati sepanjang idop aku..n mustahel aku akan lupe...mustahel sgt2! kepada insan yg berjaya membuat air mata aku jatuh masa besday aku tuh,,aku da maafkan,,cume aku mmg xblh lupe...arap ko bahagia n berjaya dlm idop ko.. aku doa aku xkan jumpe ko lagi n jgk spesies2 mcm ko...klo terjumpa pon,,mungkin dlm situasi yg berbeza..







4 comment(s):

faiz mutalib said...

happy belate b'day
smoga panjang umur, murah rezeki n sukses slalu

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

oloh cyg..
ceday ak bc yg last2 2...
dunt worry...ur next n next2 b'day,xd spe leh wat ko mengalirkn air mte kesedihan..mgkn air mate kegembiraan...

ak sbg wakil wani n neb...
ktowg ikhlas la syg...
x d nye t'pkse...
tp ko la t'pkse sediakn adiah utk ktorg lak...
eh pjg lak komen..
huhuhu...
mklum lew..1st time menceburkan diri...

soella said...

amiinn...
pasney mengalir airmata kegembiraan plak..hehe..aku arap sgt tuh!

haha...
thx mint!
teharu aku dpt rumate cam korng..

fackaladingdong said...

ooo..happy belated birthday...