Monday, March 2, 2009

sedikit distract mood belajar. ecececee.

owyeaah~

teka,teka...lappy gua dah balik. haha!
condition laptop semua ok. problem pada skrin aje. aku xnak macam lost lah pulak dekat sebulan hidup xde laptop. merapak aje ngendeng laptop orang.

trimas kepada rumates aku yang memang penyabar tahap dewa dewi dengan aku. haha.

1. pasal kasi aku ngendeng laptop mereka.

2. pasal tadi mint dengan neb pergi jemput laptop aku dekat HP centre. nak harap si cina tu call aku, haram. dah lah eja nama aku dekat resit (masa first aku hantar dulu) pun salah. dah elok2 aku tulis nama aku besar2 SUHAILA BT SULONG. tapi boleh pulak dia tulis SHUALLA. rasa nak lempang aje weh. lepas tu aku cakap problem WHITE SCREEN, dia tulis WIDE SCREEN. mangkuk hayun betul. aku pulak boleh xcek resit dia time tu. dah balik baru perasan. nasib baik technician kat HP centre tu x kecikkan screen aku. memang jadi bahan ketawa jugak lah dalam bilik.

3. pasal memberi sokongan moral. ;P

so, members, boleh skype aku kalau nak apa2. jangan skype neb lagi, hangin pulak si neb dengan aku kang. hehe.

pen off.

3 comment(s):

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

hehehe...sme2 sue...
ala..dlu mse lappy ak meragam..ak pkai lappy ko gk...
pe gne rumate klo x leh nk tlg kn...

soella said...

hehehe...
rumate yg baek
tu psl aku syg korg gila babeng!

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

huhu,,,terharu nyer...