Sunday, March 15, 2009

aku rasa macam nak jadik powerpuff girl yang kaler pink!

bila aku lapar, apa lagi benda lebih heaven yang ada dalam kepala otak aku selain daripada beskot kosong dan roti kosong sebagai pengalas perut. (siap ada awan kepol2 atas kepala) haha. sengkek gila. well,,aku xmampu nak beli chipsmore. apetah lagi weetameal. (ngihihihi)

ni aku cakap gini maknanya aku tengah lapor la tu..xpaham??

seharian petang aku dok pikir nak siapkan esaimen mandarin.
*MEEN my partner,, i dah buat separuh jalan, tapi xmampu nak habiskan..uwaargh!!

dialog kita dekat separuh page.(ni belum siap lagi ni).bajet terer cakap cina.
nak hafal lagi satu bala. mauahaha.

5 comment(s):

Pisang said...

Apa klas kaler pink...aku suka buttercup yg kaler ijau!! sbb dy kuat...blossom x kuat...ngeee

soella said...

yg kaler ijau tu huduh arr...
tu yg pk 2x nk jdk die...
nnt xde sape nk ngorat i~~ hahaha

LeeZaH said...

pecahkan awan kepol2 atas kepale ko sue..berangan-angan je kije ko ek..hua3

Saimal said...

sue,nnti aku mau tru esimen mndrn tu ea..ko siap2 kan la..hehe

soella said...

leezah:
eleh,,ko tu...lapor je kije ko... ptg2 pon lapor..haha!

saimal:
beyeh boh..tp nk big apple 6 ketol dulu...