Sunday, March 22, 2009

perjalanan yang sangat adventure

baru sampai ump.
sangat penat. dalam bas aku xboleh nak tidur.

kenapa?

sebab...

sebab tadi driver bas tu bukak karoke lagu jawa!!!!!!~~ dah lah kuat. aku dah sumbat earphone ketat2 kat telinga and volume paling tinggi pun xjalan. mangkuk betul lah!

aku rasa tu lagu jawa sebab aku penah dengar atok aku cakap guna ayat2 dalam lirik lagu tu. xtawlah apa maksud dia.

yang xboleh tahannya, lagu tu lagu jiwang meleleh. alahaai~~ nak ketawa pun ada. sebab ada part2 aku tringat gaya atok aku bercakap. muahaha

tolonglah pakcik, kalau pakcik bukak lagu pop yeyeh saya boleh layan lagi. tapi bukan lagu jawa.

Post Scriptum : saya berharap pihak pengurusan bas lebih alert dengan perkara2 macam ni.

P.P.S : oh, im rainbowing right now!

4 comment(s):

sHa said...

hahahaha!!!
aku yakin liza paham.
hahaahahaha!
lawak gle doe

soella said...

liza2!!
plis..may day neh...hahaha

**coben** said...

hahaha..
bkn ke salah sorg dari spesis jawa?..
ngeehehe

soella said...

tp aku xpham...ko pn jawa,,tp ko phm ke bhasa jawa?
klo paham gla celen liza...haha