Friday, March 13, 2009

sha, sory kerana aku mem-plagiarise karya kau.

just now, im reading sha's blog. try lah. and im wondering...kalau,kalau,kalau..
and the next post was boyfriend STEALER. wow!
seriously sha, the storyline really distract my train of thought. (haha)
yikes!
pengalaman2 sesak dan senak yang aku benci.
sebab aku pernah rasa. rasa dia macam hell!

but WORLD,,
im not a biatch that steal other biatch's boyfriend owkeyh!
oh, aku tidak se-desperate itu.

and the character..fina (eyuu) and mr. mcdreamy, sounds very cute. (mana kau dapat nama ni?)

for now, aku xtaw entry itu untuk siapa. sungguh. untuk kawan dia ke, diri dia ke, tah2 kisah cinta silam dia sendiri. haha. tiada pakatan pun berlaku semasa beliau mengepost entry berkenaan. cuma, macam tersama dengan apa yang aku pernah rasa (hehe) dan angan-angan nak tulis. haha.

for sha, sorry for plagiarized karya anda. ngeh3.

*a round of applause*bow*

pen off!

4 comment(s):

**coben** said...

aq x trase...
hehehee....

sHa said...

wahahahah!!!!!
paglariasia tu hape bnde
wawaawa!
fuck u zira!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

soella said...

coben:
ko spesies baek..mmgla xtrase...haha! kekalkan atitude anda~ kawen nnt jempot yer..;)

sha:
sape zira?? xkenal2...
pegi mampos semua tuh!hahaha..

**coben** said...

kawen?..
ape 2?...
hahhahaa