Wednesday, March 11, 2009

don't have to be so cool to rule my world


cuti maulud hari tu, Plan A telah bertukar kepada Plan C. haha. walaupun telah berlaku susutan wang yang sangat kritikal sekarang, aku layan aje 3, 4 lagu dengan budak2 ni. itu baru aku sorang, darab lah sendiri dengan 4 orang.

walaupun suara aku memang xsedap, tapi rilek aje lah nyanyi. padan muka siapa yang kena dengor.

baru aje transfer gambar dari hp aku, baru aku perasan betapa lebarnya senyuman aku macam muka orang yang terlalu bahagia.

dan, macam dah nak start keluar double chin!! argghhh!!!!

tengah malam tadi, steady aje aku makan 10 keping weetameal dgn 2 keping roti cicah oligo koko. itu pun sebab mint dah tengok aku lain macam. sebab dah termalu, so aku stop. kalau takkkk......

4 comment(s):

Saimal said...

wah..satu bilik pkai tudung camtuh..nnti mek gmbr satu floor plak ea..hihi

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

alah...serba slh la plak tgk ko smlm...cm t'patah smgt lak selera ko kn...

soella said...

saimal : hahaha..sehati sejiwa la katakan...ko nk ke join? nnt kite amek gambo same2 eh saie..haha

mint: xpe2..hehe..aku mcm lupa diri sket bila jmpe beskot2 neyh..haha. ko mcm xtaw aje..

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

ak tau...ak pndg pn sbb nk tatap wajah ko je...jgn r igt len...ak x ksh ko nk mkn byk...leh montel cm ak..