Friday, January 2, 2009

tahun baru yang lewat dan bosan

selamat tahun baru.

aku taw aku lambat.xpe.suka hati aku la kan nak wish bila.

aktiviti tahun baru xde lain, berfoya-foya atas katil dabel deker tingkat atas. perit oh turun naik katil. sebab aku suka sangat spend time atas katil dari duduk on9 atas meja. duduk kat meja tu bila time datang mood protokol aku aje.

dia punya bosan xpayahla nak cakap.aku ni semua muvi aku dah khatamkan. siap ada khatam 2,3 kali. dan sampai satu masa, aku nak naik muntah tgk cerita omputeh. mula la merapak carik cerita melayu. time ni la baru aku perasan, yang budak ump ni xmainla tgk cerita melayu. xhigh class.
x international.

baiklah! aku xboleh pendam sorang2 perasaan aku ni. maka aku luahkan hasrat aku kat rumate2 aku.
"cerita melayu yang bodoh2 pun xpela..janji melayu.plis."
setelah diusahakan oleh mint, akhirnya dapat jgkla 2,3 ketul cerita melayu. amek kau. cerita hantu indon mari.keyakinan nak tgk tu agak kurang, sebab aku agak penakut kan.tapi sebab nak tgk ramai2, aku on aje. hehe. tgk malam jumaat. adventure beb!

ahh! bukannya seram sgt pun. tapi adela tutup2 mata sikit. sikiiiit je.

mangkuk btol. sape nak share kebosanan dengan aku? silakan.

oh ya! baru aje lepas ber-skype dgn intan. plan untuk bersidang masih dalam perbincangan. sebab mint xde,so,postponed. and dia cakap mint out station. sertai larian amal. wow! cayalah mint. isi kebosanan sorang aje.


***btw, hari ni birthday my mama..happy birthday mama! lebiuuuuu~~~

2 comment(s):

intania said...

hahhaha...
nape u xckp nk sertai larian amal tuh? HAHA. nnt i soh min anjorkan lagi skali k? kite sertai sesame. majulah sukan ntok negara.

soella said...

wahaha..lupe plak nak ckp...
eh,,mint yg anjorkan ke??
opcos lah nak join!
uyeeh!