Saturday, January 17, 2009

tolong ya. hormat aku kalau kau rasa kau masih kawan aku.

laptop aku masalah. off9 dekat 2 hari. tekun sekejap untuk 2 hari. hidup tanpa tenet. std pun bukak dekat lab time class mandarin. skype apetah lagi. uh! rasa macam ketinggalan zaman.

aku xde diari maw tulis apa aku rasa. kalau rasa ayat aku kurang ajar, kurang sopan dan sebagainya kurang, biarlah! ini ruang aku. kau, kalau rasa meluat, boleh jalan.

sama macam ruang aku yang lain. kepada sesiapa yang mahu menyinggah tolong jadi yang sopan. maw maki aku, maw halau aku, cakap face-to-face dgn aku. bukan di ruang awam aku, yang majoritinya kawan-kawan aku. tolong hormat aku. tolong hormat ruang aku. aku dengan senang hati akan hormati kau. aku bukan orang yang berkira. give and take, MAN!

aku bukan nak gaduh, tapi sabar aku ada tahap. kalau kau buat cara baik, aku balas baik. itu aku janji. aku xnak musuh dengan sape2. kite fren kan?. aku xpernah putuskan, walaupun hati aku yang banyak sakit.

peduli semua tu. aku masih boleh ketawa. acara girls day out tetap jalan. berkarok dan berboling. bahagia.

***aku xkesah kalau bergurau kasar. tapi bukan yang kurang ajar.

2 comment(s):

sHa said...

nape ni yang?

Saidah Malihah said...

tabik hormat utk sue..ngeh3