Sunday, January 18, 2009

picture analysis

gambar dicandid oleh cik saie masa kelas ethnic relation. ya rabbi, kelas ni bosan. kalau terer, cuba teka aku tgh buat apa.(hihi) xpernah orang kandid gambar aku dalam kelas, macam ni rupanya aku bila dalam kelas. haih!~

disitu juga anda-anda boleh lihat cik shazana dibelakang saya yang sedang memahamkan lawak2 dr hassan , dan cik coben yang sedang pening lalat tahap kritikal. tah apa la yang serius sgt difikir oleh beliau sampai begitu sekali ghupenye...

***pencil case biru tu aku dah guna dari aku form 4..xcaya? boleh cium dan rasa sendiri..khakhakha..

7 comment(s):

Saidah Malihah said...

nice picture..hehe..(puji diri sndiri)

psl pencil box tu,kalo di byr pun aku xsnggp nak cium..ntah2 da klhkan stokin bushuk yg pkai wat men boling =P

soella said...

mmg nice! thx saie!~

eh hellow~~ walopon aku xpenah basoh tp baw dia maseh suci...arap maklom. ;D
(erk,,kantoi xpenah basoh)

**coben** said...

su,bior benor 2 pensel case since form 4...
x caye la aq..
pandai ko jage ek..
kalw aq punye,da ade tatoo da kat pensel case aq(taik lalatt)
anyway,thanx saie sebab muke terselit sket kat tepi 2..
heeee

soella said...

haha..xcaye eh?
btool la weh..xtipu..mmg dr form 4..
tgkla tuan nya kan pencermat..ekeke..

(clap2) utk cik saie sbb gambo yg sgt elok..=)

**coben** said...

wei sue,kte pakat kne kan c saie plak nk x?..ko jgn btaw die plak kay...

soella said...

yes2! nak2...
tp ko ade ke henpon berkamera? aku xde...haha!
ko bt ala-ala spot speed weh..

**coben** said...

ala,2 leh setel...
yg penting kerjasame..
kte knekn balik saie 2...
misi n visi kne tepat..
hahhaaa