Monday, August 16, 2010

Cool Blog

dekat seminggu tak update blog. so harini aku nak update pasal minuman best. mentang2lah bulan puasa.

kalau balik JB, kalau keluar lepak dengan adik2 strawbery aku yang tak cukup umur, memang wajib beli Cool Blog lepastu baru jalan2 pusing shopping mall sambil sedut Cool Blog. masuk ar.

Cool Blog Angsana. comel kan. dekat tempat lain pun ada.
City Square, Econsave Taman Daya, alah, even dekat Terminal Larkin pun ada.


Oreo with pearl. pearl tu boleh kunyah2. best.
budak ni aku ajak dia temankan shopping haritu. mula2 dia taknak. malas katanya. sekali aku cakap nak belanja Cool Blog terus bangun gosok tudung laju-laju. umpan..umpan..


aku ingat Cool Blog ni famous dikalangan budak2 aje, sekali aku tengok ramai pulak orang cerita pasal Cool Blog ni. ok lah. patut dicuba.

itu saje. sekian. Selamat Berpuasa! =)

6 comment(s):

aZie 4eVa said...

sue....
smla...
i like it too~~~
selalu kalo g shoping, rjin r carik bnda alah nih..
kalo xdpt rs frust jerr...
kekekeke...

soella said...

tau tak pe..benda mcm kasi semngat lebih nak shopping..haha..

siti farhana said...

xpenah jumpa pun sue.
kat kuantan ade ke??

nama saya syazana. said...

cunnye adek ko..macam aku..

soella said...

SITI : yang aku tau dekat JB je, Kuantan belum sampai lagi kot..hehe..meh turun Johor jom!=D

SHA : tengok pulak kakak dia.. hue.hue.hue.

rionix said...

wuu.. blogger kne bli r ni?