Sunday, August 1, 2010

Ahad saya


alolololo. comelnya twitter hari ni.


tengoklah dekat folder bawah tu. memang tengah tengok My Fair Lady. haritu tengok dekat 8tv tak habis sebab dah kena balik Pahang, semester dah start kan. in between My Fair Lady, tengok2 Oh! My Girl. bukan Oh My Lady yang ada Choi Siwon handsome tu ek. ini Oh My Girl drama Jepun. ada Hayami Mikomichi (nama nak cute aje) sebab tu tengok. padahal tak berapa nak in pun dengan Jepun2 ni. so, ini pelakon lelaki Jepun kedua yang aku kenal selepas Takuya Kimura? hehe.

8 comment(s):

**coben** said...

cute giler ulat twitter tu
hahahhaa

soella said...

haha..kiut kan? before2 ni gambo binatang jugak..=DD

**coben** said...

oh..
yeke....aq x pnah pon bkak2 twitter nie.search tenet pon x nah.hahha.patotla twitter= tweet2.(bunyi burung.)nampak comel

soella said...

dia kalo under maintennce je mcm tu.. mula la die nk kuarkan binatang2 comel kononnya nak kasi hati org sejuk..

sejuk la jugak, pasal aku ketawa tgk binatang ni.. haiih.

**coben** said...

o0oo.binatang yg jenis tok sejuk kn ati org la ea..
ade kupu2 x?..lagi comel weh..x pon,kucing gendot ke..

siti farhana said...

aku xpnah berjaya nak bukak twitter.
huh.
keciwa.

soella said...

coben : ah, kalau gitu, ko bt sendiri binatang ko..haha. byk plak cekadak..=DD

siti : patotlaa...isk isk..

**coben** said...

alorhhh...
yela....
huuuuu...aq nk binatang 'bintang' la.comel.