Saturday, July 31, 2010

hari hujung

1. sem ni hari Jumaat dah macam weekend. tak ada kelas. heaven lah boleh basuh baju awal2. tapi macam hell kalau mesin basuh buat hal. duit aku 2 hengget dia telan. bonggok. tak pasal2 kena pakai tudung cun2 semata2 nak keluar 2 tapak naik tangga pergi floor atas guna mesin basuh kat atas. tu lagi 1 bonggok tangga kat luar. hesh.

2. Skype aku dah seminggu tak boleh nak sign in. dah berapa kali tah tukar password. masih tak boleh sign in. menyakitkan hati aje.

3. pendrive aku hilang. sedih sebab pendrive tu mahal. 1GB = RM50. tak mahal ke tu? mahal kan? hahaha. fine, pendrive tu guna dari matrik tau tak. zaman tu kalau ada pendrive 1GB dah kira paling canggih ar. banyak kenangan bersama. ada sentimental value kata bapak aku. tapi cuai sendiri. -_-

4. minggu depan nak balik rumah. banyak benda aku rindu.he.he.he.

2 comment(s):

siti farhana said...

aku punya skype pun sama sue.
xboleh sign in jugak.
padahal aku rasa pasword aku xlupa pun.
pelik.

soella said...

haa..tula kan.. naik menyampah dah dgn skype tu..