Monday, May 18, 2009

no idea 2

he looks just like shin chan

kartun ni tiru dia ke? atau memang kebetulan? part kening tu yang looks exactly the same. btw, aku kutip ni dekat friendster sepupu aku.

ok, aku bosan gila. rasanya macam semua kuiz dalam facebook tu aku dah buat. haha. dan kawan-kawan, anda sangat2 dialau-alukan membuat kuiz 'kenali suhaila' di facebook saya. soalan xsusah pun. adalah 1 soalan je kot yang mencabar minda. haha.

sila lah jawab. buat masa sekarang, ada 1 soalan yang semua orang jawap salah. kecuali mint. kelakar ok! tunggu dah ramai sikit jawab nanti aku bagitaw. o=

btw, aku sangat merindui jb.

4 comment(s):

najwAisya said...

sue!!ko ade kuiz kew??mane?xde pong.ak buat t..tp klu x tggi jgn mara ek.hihihi.malu i :p

soella said...

ade lah chah....kat fb...cek kat profile aku yah! hee...
cyg ko..

najwAisya said...

ak da buatttt!! ak dpt seratus peratus.naseb sampai seratus peratus.klu x ak da dpt seratus dua puluh peratus.ngehngeh :p

soella said...

haha!
taniah2!~~

ko pttnye dpt 200peratus..sbb ko da ade pakej kenali suhaila secara live dan eksklusiv...haha