Sunday, May 17, 2009

bosan tahap kuasa sakti


sangat bersemangat untuk update blog sebab xde aktiviti lain lagi yang best nak buat. and pagi tadi (semalam-sekarang dah pukul 1am) keluar meronggeng mak senah. terima kasih kepada lida yang sudi membawa kami.(aku & mint)

pergi tengok movie. jangan tegur. okok, aku memang xsuka sangat (penakut) tengok cerita hantu! tapi sebab lagi dua orang tu nak sangat tengok, aku cool aje lah ikut. (hehe). menjerit secara extreme dalam panggung memang menyeronokkan.

lepas tu, ke zoo. (hahahaha) best!. feel2 kanak-kanak. gambar dekat atas itu ialah haiwan2 di zoo ye adikadik. rabbit sangat comel.

***kemerosotan wang sangat parah. nasib baik ada boifren kaya (kalaulah)

4 comment(s):

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

mage2...ak akan doakn bf ko kaye nnt...bkn dpt bf kaye eyh...hehehe...leh phm kan ayat ak...huhuhuuu...

soella said...

ooo..paham2...
smoga dpt bf yang akan kaye nnt...kan,kan? haha
adoii,,sebenarnye xphm..hehe..

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

mksd nye...bior die 2 kaye ngan usaha die snd...

soella said...

btol3..
aku sokong ko...