Sunday, June 6, 2010

sharing is caring

lama dah x update blog ni. seminggu ini busy sikit buat FYP lagipun online banyak dekat laptop adik beradik aje demi menjimatkan karen letrik. haha.

sebab aku sukaa sangat cerita pasal cuti aku yang x seberapa ni, so nak ceritalah ni.

semalam birthday abang. dah hensem18. huh, dah besar. malam sebelumnya kitaorang dinner dekat luar, and semalam lunch KFC (ayah tapaw makan dekat rumah aje) sebab kitaorang sibuk packing nak balik kampung. and semalam petang we all balik kampung uyeeh!

saya suka balik kampung sebab bila balik kampung dia ada bau. bau kampung. bau dia macam bau kampung la kan. fresh gitulah. ok, pandai2lah pk sendiri.

tapi sekejap aje. pagi tadi dah balik JB semula. next week balik kampung lagi. haha.

ok, sharing is caring time! hahaha. FACEBOOK. what say you? ;P

4 comment(s):

Yasmint said...

ble la ak nk merase jalan² ke rumah p.cik sulong ni...

**coben** said...

hepi besday to ur abang..
;)

awan said...

dah hbs fyp?

soella said...

MINT : aku dah ada pk alternatip lain...nnt kite meset2 ok..

COBEN : tengkiu..haha

AWAN : belum..byk lagi! haha.