Wednesday, June 2, 2010

2.6.2010

novel Lageda Budak Setan. siapa x pernah baca novel tu. famous masa zaman2 sekolah dulu. (form 1?) tebal nak mampos. nak habiskan macam azab jugak lah. mana nak belajar, buat kerja sekolah (buat pulak kerja sekolah?)

novel tu memang famous gila time tu. siapa x pernah baca LBS kau kira x cool ar. haha. Ahadiat Akashah memang buat cerita tu nampak real. banyak kali baca pun x bosan. meleleh2 air mata. hmph!

so, esok filem LBS keluar. Farid Kamil as Kasyah, Lisa Surihani as Ayu, Que Haidar as Azmi and Fazura as Katerina. aku ada sikit x berkenan dengan Lisa Surihani sebab sampai sekarang aku nampak dia tu "kaku". ok, tawlah dia tu cun. so?

xtawlah filem dia boleh best macam novel ke x kan? so, nanti kita pergi tengok ye. lepastu baru komen. cerita cinta sedih gila tapi best.
makesure bawak tisu banyak2. aku gerenti ada yang menangis. hahaha.

trailer--->Lagenda Budak Setan.



Mint, LBS kan? amek aku depan rumah! =P

10 comment(s):

nama saya syazana. said...

memang lisa tu kaku.macam skema gila die blakon!o i love fazura most.agagaga!

siti farhana said...

aku pun rasa xsabar nak tengok su..
rasa mcm nak baca novel tu balik pon ada..huu~~

soella said...

sya : taw xpe..lisa tu mcm xkena ar... fazura sgt ssi bwk watak katerina ok..gegirl gitu..haha

siti: aku pun rasa mcm nk baca balik..tp dlm novel dorg budak sekolah..dlm filem jdk budak U. aku rase cerita budak sekolah lg best!

**coben** said...

ko ade ke novel tu?..
mcm best sgt je gaye bace novel 2.aq x nah bace pon..
hehe

soella said...

yela..budak2 lelaki mana nak layan novel2 ni..cube ko tny budak2 pempuan majoriti baca ni...haha.. contohnye budak 2 org kat ats tu..;DD

**coben** said...

oh..
hahahhaa....seb lom bace.
nk tgk r nti.tpi bile ek aq nie nk g tgk?...
hmmmm

Yasmint said...

sue..ko dah kutuk ak x kool..
ak dlu x ske bace novel...huaaaaa~~

soella said...

haha..ko bacakan novel LBS tu dulu? aku ckp siapa yg xpenah baca LBS.. ke ko xpenah baca? klo x penah mmg xkool ar...hahahahaha.

Yasmint said...

ak mmg xpnah bace sue..zaman ak dh minat bace novel, ak x mnt bc novel b'kertas kuning...
heheheh...
mmg LBS bkn plihan la...
tp rse cm rugi lak skang...
nnt ak nk cari 1 la...
ko dh tgk ke cte 2?
ak cm x berkesempatan je nk tgk~
sobsob T_T

soella said...

ooo..kire ko x cool ar ni..hahahaha! gurau2..
aku belum..nk pegi sok or rabu..pasal tiket murah..haha..