Tuesday, June 8, 2010

LBS punya cerita

hello.

tadi pergi Jusco tengok Lagenda Budak Setan dengan Aliya and Duta. seat kitaorang memang jauh dari orang lain so kita 3 orang sibuk dengan dunia 'flashback novel LBS'. sibuk compare 'ish, mana part ni xde?' 'ehh,,taaakk..patutnya macam nii...' 'omg, ni tipuu...' 'tak, Kasyah sepatutnya macam ni..' blablablabla.....

nasib baik jauh dari orang, kalau tak memang kena sound punya. sebab bising sangat bercakap lepastu budak2 ni dok sibuk tiru stail Lisa Surihani yang pelat 'R'. sebelum ni aku pun tak perasan dia pelat 'R'. pelik.

banyak part2 best dipotong. logiklah kan. mana nak buat filem betul2 ikut buku yang dekat 500 pages tu. tapi tak sedih pun. feel nak nangis pun tak de. tak payah bawak tisu owkaaayh!

lepas wayang plan untuk manicure. pergi tempat biasa. tapi ramai kot, dia suruh buat appointment lah apa lah. before ni tak payah pon? so, kitaorang pergi minum aje dengan English teacher saya masa sekolah dulu, Teacher Adiba. hehe.

ok dah, nak tengok TV. haha. good night!

saya bangga bila dapat 2 replies.
ayah cakap...
bangga buat apa? pergi hantar banyak lagi! pergi company dia! ini asyik berjalan aje!
argh!

6 comment(s):

gracieyna said...

ko ade ke buku LBS ella ?? bg aku pinjam. rs2 aku xpnah bace. sila kesian kan aku dan bg pnjam :D

soella said...

xde..haha. aku dulu pinjam dekat library sekolah aku. x mampu kot nak beli.sob sob..

tapi siyes novel dia best gila. kalau ko beli nnt aku nak pinjam eh. hehe.

awan said...

ko dpt reply survey?ko hantar brape dah?

Yasmint said...

ak br ygk td yang..aah.xd feel nk nanes..
dh la dak dpn ak cam sial nye bsg dlm panggung....
part2 cday ak nk feel, diorg dok glak2 w'pn cday xd la smp tahap nk nanes..
kr yg cm x puas ati nye sbb org cte smp leh nanes gler2, tp ak x nanes...

soella said...

tu namanya ko berjiwa kental ar sebab x nangis tengok cerita jiwang. haha.

Yasmint said...

opkos ler kental...
haha...mst ko x slalo nmpk ak nanes dlm blk kn?