Thursday, August 20, 2009

tagged by jau

***check this out. entry dinner hajau. thanks jau yang meletop!* gambau aku pun ade tu.
****eh,eh, i kena tag dengan beliau.. (^__^)

arahan tag :
1. letak gambau manusia yg korang mention kat soklan no 1.***dah datang melakau dia***
2. hendak lah jujur beri jawapan walaupun kebenaran tu amat menyakitkan hati.

raksi 1st year. muka junior yang terlalu.

1. Apakah hubungan awak dan dia? (Sesiapa pun boleh)
teman sebilik. aiceh, ayat!

2. 5 impression terhadap dia
meletop
vogue gedevas
nur kasih
sukakan hiburan
hottt!

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
selalu kupaskan kulit buah untuk i, kejut i bangun sahur,nyanyi sama2 lagi2 lagu bunga2 matahari, gossip lepastu ketawa kuat2 macam orang gila pukul 2,3 pagi masa 1st year dulu (time tu memang banyak gila time free), makan bersila tengah2 bilik, SURUH AKU BUANG BIJIK BUAH NAGA, ajar aku makan asam, jeruk & sewaktu dengannya, fikir plan birthday party setiap orang tiap2 tahun and paling memorable opcos lah masa birthday party untuk i. *oh, banyak gila benda yang terlalu memorable nak di list*

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
"xpe, aku belanja." (^_~)

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan
paw mereka habis-habisan lagi2 si wanie.

6. Kalau dia jadi musuh awak. awak
xpernah terpikir pulak dalam kepala otak.

7. Kalau dia kekasih awak. awak akan
mangkuk ke? kan dah tanya tadi.

8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana
sebab habiskan Hup Seng aku.

9. Overall impression ttg dia.
mak-mak wannabe

10. The most desirable thing to do to her/him
muah.muah.muah. (i'm not good with words)

11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
gadis ayu. ;DDDDD

12. The character/(s) of you for yourself?
pemalas.

14. The most ideal person you want to be with
rahsia.

15. For people who like you.. tell sumthing to them
ngahaha. xpayah nak bunga2 sangat. mak aku xsuka.

16. Ten people you tag
-kerox yang xberapa nak femes
-naema top model
lagi,lagi,lagi.....sume orang ajau dah tag.

2 comment(s):

gracieyna said...

buang bijik buah naga ??? wargh3 !!! aku gelak mcm setan !!

soella said...

haha...
masa tu aku xpenah makan buah naga... bila dorg taw tu 1st time aku nak makan,,spontan je budak2 ni kata bijik dia xboleh makan, kena buang..

aku bodoh2 aje pecaya...naive gila..