Tuesday, August 18, 2009

penat tapi nak merapu

hari paling stress ala2 ngantuk. tengah lukis line dalam kelas hydrology pun boleh terlelap. lepastu niat xnak pergi kelas highway yang 2 jam tu tapi,tapi,tapi kuatkan semangat sebab tengok sha macam semangat aje. haha. (nasib baik pergi kelas, pandai dah nak tengok graf *ececee*)

ngantuk sebab semalam tidur pukul 3 pagi. menyampah macam nak baling laptop sebab malam semalam dia buat perangai dikala aku nak print speech outline untuk public speaking lepastu satu hal lagi baru nak hafal speech. padan muka i (~__~) esok test engineering environment. malam ni kita xpayah tidur ok.


* weekend lepas i pergi dinner. enjoy.enjoy.enjoy. siapa x pergi rugi kot. xpe, next year kita final year semua pakat ramai2 pergi satu batch ok?
** arghh! kerja melambak siooot!~

6 comment(s):

gracieyna said...

next year jom2 pergi sme skali !!~

soella said...

haah2!!
pegi ramai2 meriah xtipu..
haritu ktorg pegi naek kete buruk pon ttp gembira..haha!

Saimal said...

duit kete i xbyr ag ni..nak byr kat sape ni?agaga

soella said...

i pon xbyr lg...
si zila tu mls nk kira...haha

Saimal said...

zila nak blanje ke?haha

soella said...

doa2la dia blanja weh..haha