Friday, August 28, 2009

boys over flower

OMGOMGOMG!!!!

excited gila.

perkara yang buat seorang pengintip (pengintip ke?) berjaya macam i gembira ialah bila manusia yang diintip selama ini berface-to-face dengan kita malah tiba-tiba telah memberikan senyuman paling ikhlas dekat kita walaupun xcakap pape.

senyum xboleh control ok. malu pun ada bila benda tu macam obvious sangat.

actually this is all for fun. alah, i bet most of people pun buat benda ni kan. hehe.

anyways, selamat berbuka semua!


*sha, lepas ni kau pergi pulak. hesh, sweet siot xtipu. hahaha!

2 comment(s):

sHa said...

hoiiiiiii!!!!
ya ALLAH!
sumpah best glerrr dpt senyuman dr encik tuuut!!
aku nak try la tp sgnnyee..

soella said...

alaaa,,,ko pegi aje...
die senyum punya...
aku tgk die mcm bahan pelaris perniagaan ah...
bukan buat keje pon,,duduk aje..
ngahahaha!!!