Tuesday, November 11, 2008

johor bahru..10.30pm

hai!


cuti semester dah mula. malam ni aku balik jb. jurutera-jurutera civil semua pun dah buat post lebih kurang seiras sebentuk..lepas ni mesti aktiviti blogging semua dah xrancak mcm biasa..aku ni pun, xtawlah rajin nak online ke x. selalunya adik-adik aku je yg konker. malas aku nak rebut-rebut dengan budak2 x matang tu.
apa kelas??!! (nada keras)
kalau dah bosan tahap dewa gaban selalunya baru aku online. tgk tv lagi best.


bosan betul kalau balik sorang ni..duduk sorang je dalam bas..lagi malang kalau kita dapat single seat..aku memang selalunya malang la..ada sape2 nak temankan? jomla..jomlaa~..haha! (gatal)


so,,selamat tinggal bob saya..saya xmampu nak bwk awk balik sebab nanti orang kata saya gedik kalau nampak awk berdua dengan saya.orang xcakap awk..orang cakap saya. lagilah kalau saya yg kena peluk awk sepanjang masa..xnaakk!! nanti orang kata saya "macam budak-budak".. jadi,,bob saya tinggal dalam locker jelah ye..hehe.


sebelum aku merepek yg bukan-bukan lagi, lebih baik aku stop. dah! kemas jom!
selamat bercuti semuaa~~


***untuk rumate aku yg xbalik,, ko jage lah bilik baik2.. buatlah apa pun yg ko nak buat, asalkan jgn bawak balik laki ko sudah ah..haha!

2 comment(s):

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

hehehhe...
rumate ko yg ne jgn bwk laki lik ni...?
ak dh lik yer..
hehehee..

soella said...

haha..
ala,,yg sorng tulaa..hehe