Saturday, January 29, 2011

Wear It Right Campaign


sekarang ni semua orang nak jadi fashionista. and paling best kalau kau pakai hijab pun tak ada masalah nak jadi fashionista. tapi masalahnya betul ke cara kita tu. aku sendiri pun, pakai hijab tapi tak tutup dada. so bila ada kempen macam ni jadi semangat nak join and nak sama-sama jadi seorang pemakai hijab yang betul. susah memang susah, tapi kalau kita cuba tukar slow-slow dan beramai-ramai macam ni kita akan jadi semangat dan rasa ini bukan benda yang membebankan, betul tak?

tahniah untuk Sue Anna Joe sebab buat kempen cool macam ni. kalau rasa alah, kalau pakai hijab tutup dada nanti dah tak nampak style, macam mana? hmm.. okay, jom tengok si Aishah Amin ni. style kan? pakai hijab tutup dada kan? good job Aishah. dan boleh jugak usha video tutorial dia dekat fb dia tu. nanti nak trylah cara Aishah pakai pashmina tu. =)


oh btw, oh farah pun ada buat tutorial pakai hijab tutup dada dalam masa seminit aja. siapa agak-agak dah lambat nak pergi class, kerja boleh tiru cara Farah ni. check it out!

5 comment(s):

cik chopu said...

kesedaran nih, penting.

**coben** said...

pashmina tu pe die su?..

soella said...

cik chopu : yup.. jom join sama2.

coben : tu yang aishah tu pakai.. yang besar tu... alah, susah lah nak explain.. haha.

**coben** said...

o0oo0
pashmina tu, yg mcm shawl, tpi die ade manik besar kat ujong tu kn...
style pakai die memg just mcm letak2 je ea..

rionix said...

good