Thursday, February 3, 2011

Happy Chinese New Year =)

cerita semalam. nak sangat pergi KSL yang baru bukak tu. so pergilah adik beradik. besar kauu. kalau anda seorang penggemar fesyen-fesyen Korea,Taiwan,Jepun ini lah tempatnya. haha. macam-macam pesen ada. yang mahal yang murah. cuma duit aja ada ke tak. hehe. and of course dekat sana memang ramai Chinese. KSL ni dia depan Holiday Plaza. tak payah risau takut tak jumpa. sebab dari Jalan Tebrau tu dah boleh nampak shopping complex dia yang gah tu. pergh.

so lepas pergi KSL, lunch dekat Mara depan Larkin Sentral tu. ataupun nama tak glamournya bus stand Larkin. haha.



lepastu Ali Baba. karok sampai nak separuh gila =)

seluar ali baba. hihi. ^^

malamnya kita makan dekat Mak Tok. celebrate birthday Dida in advance. nak makan Laksa Johor asalnya, tapi tak ada. menu yang best banyak tak ada. dah habis. telan liur ajalah.

must have menu. Roti Jala. ^^

3 comment(s):

nama saya syazana said...

makin lawa siot!! damn!!!

awan said...

sume baju ko cantik2 kan sue!jeles.hahahha

soella said...

baju2 beli di pasar lambak saje yee... hahaha.