Tuesday, January 18, 2011

tiga serangkai

sedar tak? sedar tak? kita dah jadi final year student. dah tahun keempat belajar. dah tahun keempat duduk bergental bertiga. dah tahun keempat menyimpan dendam kesumat dihati sebab tunggu orang ni lambat bangun nak pergi kelas, dah tahun keempat memaki-maki sesama sendiri, dah tahun keempat mengutuk sesama sendiri cakap kau lagi gemuk dari aku, aku kurus, lepastu kau pulak cakap kau yang sebenarnya lagi kurus, dah tahun keempat duduk ushar nak tiru assignment, dah tahun keempat berpanas berhujan pergi kelas jalan kaki sampai kurus (kurus kerr), dah tahun keempat kita berposing maut tiga serangkai dimana sahaja tak kira line clear ataupun tidak, dan dah empat tahun aku sabar dengan perangai engkorang yang entah hape hape ni.

fine! sekarang aku dah rindu perangai korang yang entah hape-hape tu.








kami sangat gila kamera. sangat. diberi kamera tak ada megapixel pun boleh teruskan tak ada masalah =)

5 comment(s):

nama saya syazana said...

BAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! KELAKARNYA!

awan said...

wekkkk...gemokla aku.hahahhahaha
aku rindu korang gak...walopom masing2 ntah hape2.hahahah

**coben** said...

hahhaa...
hope dpt tgk korang bertige jalan same2 lagi..

soella said...

lepasni orang2 dekat ump dah xkan nampak lagi dah 3 serangkai ni.. =DD

**coben** said...

huhu...
kot2 ade tige serangkai yg laen ke..
hahhaaa