Wednesday, January 20, 2010

to whom it may concern...

jangan cakap benda bukan2 lagi. aku dah dengar rumours2 tah hape hape tu semua and semua tu salah! dan memalukan.. sedih aku dengar. mana kau orang dapat cerita ni pun aku xtaw lah.

secara xsedar benda ni dah macam aniaya kawan aku. tolong lah, consider perasaan orang yang alami benda ni. jangan dengar aje cakap orang, kenapa xtanya tuan punya badan sendiri? tapi kalau rasa TAK BERANI nak tanya, kenapa BERANI buka mulut tanpa bukti?

baiknya, diamkan saja. yang penting semuanya selamat.


*semoga kekuatan dan kebenaran itu bersama kamu.*

*aku tidak menulis dalam intonasi marah. harap maklum*

15 comment(s):

nama saya syazana. said...
This comment has been removed by the author.
nama saya syazana. said...

dahla muka buruk..mulut pon jahat..wahahah!!tetbe..

soella said...

kalau aku dapat sape puncanya ni,,kita ganyang je ramai2..haha.. jahat x?jahat x?

nama saya syazana. said...

kite rogol dia ramai2.wakakakaka!!tetiba terasa lesbian btol2..hahaha!!!!

soella said...

alang2 nk jdk lesbian, pekata ko pegi ngorat pengkid blok kita tu...tgk dpt x? haha

nama saya syazana. said...

ala..mesti rum8 die da cop dlu..melepas i nyaah..hahaha

soella said...

xpe dok, pengkid bukan sekor..hahaha

**coben** said...

weh,bg aq sorang pengkid...
pengkid mcm popular je bunyik die..

nama saya syazana. said...

ko nak watpe ngn pengkid coben?hahaha

soella said...

aku xsmpai ati nk bg pengkid tu kat coben..kang mesti die rase rendah diri psl pengkid tu ensem nak mampos..haha!

**coben** said...

yeke....
meh aq comot2kn muke pengkid tu..
eh,pengkid tu gurl kn..
hihihiii...
sya,ko tanye aq,ape aq nk wat ngan pengkid tu ea..
hahhahahaha...soklan best gak tu

soella said...

ko nk bt ape coben? nak jgk aku taw...hehe

nama saya syazana. said...

ko nak watpe coben.bg taw a.hahah

**coben** said...

cessss...
mane leh aq gtaw..
rahsie aq ngan pengkid tu je..
hak3...

soella said...

pergh2..rahsia siot...haha