Sunday, January 3, 2010

Magic Tune 3

taw apa, tadi kita orang keluar celebrate birthday cik wanie, alaa, rumate aku tu. birthday Disember 18 tapi tengah cuti xkan nak pos hadiah dari JB ke Kedah pulak kan. mahal nak pos2 ni. so, xsemena menanya kitaorang pun sambutlah birthday si birthday girl ni.

perjalanan kali ini bukan sekadar celebrate birthday wanie sahaja, malah keluar untuk berpoya poya. jauh gila perjalanan kami. walaupun cuma jalan area Kuantan, tapi kalau di ukur jauh perjalanan tu boleh sama macam pergi UMP ke Panching jalan kaki (woi,xagak2). sakit dah kaki aku ni. ingatkan kalau pakai kasut baru xsakit kaki.

lupa nak amek gambar masa makan besar dekat Pizza Hut. macam siot je budak Pizza tu sound2 kitaorang makan banyak. suka hati lah. tu x tengok lagi stail aku makan, masuk semua dalam mulut sampai kembung pipi baru kunyah. mesti dia kagum.

and highlight event pada hari ini.....mint beli contact lens!!! dia kata dia segan nak tulis dekat blog, xpe, aku tulis dulu. hahahaha!

esok kelas pukul 8am-5pm. berusaha! (^_^)/

2 comment(s):

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

haha..ak akan pkai ble bli yg ke2...dlm mse sbln i pkai underground lu...
huhu...

soella said...

hahaha...
yelaa..aku tunggu post ko...nanti akan aku war2kan satu dunia...puahaha...