Tuesday, June 9, 2009

no idea 8

oh yeah! itu dia puan tenet telah memunculkan dirinya. tapi apakah maknanya kalau nak online facebook pun siput.

ushar2 facebook orang yang boleh aku kata majoritinya kawan aku masa dekat sigs dulu aku jumpa fb member aku. pernah sedorm dengan aku masa form 1 dulu. dan,dan,dan dia sudah punya anak!

omg, serious aku xberapa percaya sebab mulanya aku terbayangkan dia masa sama2 satu dorm dengan aku dulu. dengan perangainya yang aku xberapa senang, tapi ok lah. aku xpernah pulak bergaduh dengan minah ni. cuma bisalah kalau duduk sebumbung ada aje xberkenan. tapi xsangka pulak jodoh dia sampai awal!

sekarang aku tengah bayangkan sha menjadi seorang ibu mithali, kita tinggalkan sekejap sifat gangster beliau ketepi. boleh bayangkan? haha. (iklan bodoh)

tapi apa nak pelik kan, ada lah dalam xsampai 10 tahun dari sekarang aku akan nampak masing2 dengan family baru masing2. kawan2 aku yang selalu bangun lambat pergi kelas bebelkan anak dia bangun lambat pergi sekolah, selalu solat tinggal2 bebelkan anak dia suruh solat cukup, selalu copy paste esaimen orang lain marah anak dia xbuat kerja sekolah, tengok movie seharian sampai xingat siang malam bebelkan anak dia asyik tengok tv sebab xbelajar, dating xhengat2 risaukan anak dia bercinta time masih belajar.

well, semua ni berpusing balik. aku pun sama je. (haha) kesimpulannya, bila i nak berubah jadik rajin?

***sha, i mintak maap, nanti i belanja u tempe.
**** sejak dua menjak ni aku macam xde idea nak bagi tajuk untuk entry aku.

10 comment(s):

gracieyna said...

gilak la wey kwn ko dh ade anak..haha lg 10 thn mst msg2 bebel kt anak2 pdhal xsedar diri dlu mcm la xpernah bwt bnda2 alah sme 2..haha lawak weyh..

nn said...

eh. aku pegi wedding die. mase 2006 ke 2007. huhu. g pun sbb die an bek dgn jana dulu2. aku join je. hehe. citernye, after spm die jd guru sandaran. n then bercinte. tak slh aku laki die kaye. n bpk die kn imam. tak manis la kalu kua dating berdua-duaan. org ckp ape an. so kahwin laa. hehe. laki die ensem :D

soella said...

eyna : haha..tula weh aku pon xcaye..tp nk bt cane,,kene caye la.. xpe eyna,,xlame lagi ko plak...haha

nn: oo yeke..laki kaya ptt ah kawen awl..aku mmg xsangka la plak kawen awl..die da xsambung belajar ke? aku dulu baek gak dgn dia tp tula lpas kuar gs terus xcontact. xtaw plak aku dah ade yg kawen..haha.

sHa said...

hahahahahahahahahhahahahahahahahahaha!!!!!!!!!

soella said...

ko ok x sha??

sHa said...

ibu mithali tu sgt geliwwww!!x sesuai langsung! hahahahhahahahahahah!!!!! weh,untung kwn ko dpt laki ensem kaye. aku pun nak seketol!

soella said...

opp lupa..ko nak jadik hot mama kan kan? =DDD

yg sketol ko bela tu nak letak mana weh? kang jdk 2ketol blh menimbulkan rusuhan..

jac said...

kawn aku kat sekolah menengah da 2 org kawen.sorang kawen after spm, n da ade sorang anak.sorang kawen b4 fly ngan laki die.lg sorang baru je kawen bulan 4 haritu.

kawan skolah rendah lak, sorang da kawen.2 da bertunang.

lagi gile kan.
tp at least diorang sume still blaja.


pergh, da cm wat entry lak kat cni.sowy sue.HAHA

soella said...

hahaha..
xpe2,,aku ingat aku sorg je tekejot tgk mmber aku dah kawen,,upenye mmber ko lg ramai dah kawen... fuuhh!

sHa said...

aku pon nak cite gak.pasal kawan aku dah kawen mgu lepas.laki die mak aih tue gleee.gli i.mst pndg harte je.haha!