Sunday, February 15, 2009

done with tag bersama entry yang panjang berjela

haih, feeling lost lah bila xde lappy. see, for this whole week, asyik pinjam2 laptop orang. kerja xtension pun boleh jadi tension.

first, sebab kena buat kerja dengan kadar yang cepat. obviously sebab tuan laptop pun nak guna laptop dia, plus, sekarang semua orang memang macam xcukup tangan dan masa.

second, guilty to the owner sebab mereka pun ada kerja.

third, aku xboleh online!

kalau ayah & mama luluskan, aku maw desktop baru!

noktah!

nn (stand for nadhirah naimah) telah mengetag aku. btw, nn ini satu sekolah dengan aku masa sekolah rendah and masa aku dekat girl school dulu. itu hari, aku jumpa blog beliau, dan terjumpa jugak blog-blog mereka yang sama2 dengan aku masa dekat SIGS. agak lost contact dengan mereka sebenarnya. salah aku yang dah keluar sekolah tu, tapi x keep in touch dengan mereka. sory babes~

tapi,tapi,tapi

bukan maknanya aku dah lupa kalian. as for yaya galore, i still remember u lah! cukue,chue-N,chu-bie,o-fee,eida fazara,azreen blablabla...semua masih ingat. especially yang hostellite tu. sebab saya pernah duduk hostel SIGS masa form 1. for 1 year only. haha. sebab aku ada masalah home sick yang sangat kronik. ahahaha! buat malu aje. for the rest 2 years, sanggup naik bas ulang alik dari taman daya pergi sigs.

tapi xtaw lah kalau dia orang dah lupa aku kan. (sob,sob)

ok, masa untuk menjawab tag.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules in your blog.
3. Write 6 random things about yourself.
4. Tag 6 people to your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

tagged by nn

6 random things about myself;

1. aku xreti pakai purse. sampai sekarang aku masih pakai pouch.
2. aku fobia dengan orang yang potong rumput dekat tepi2 jalan.
3. aku ada diary. umur dia 5 tahun. kaler biru.
4. aku sangat suka makan biskut. biskut kering pun jalan.
5. aku suka jugak makan roti. haha!
6. my kad aku muka masa tingkatan 2. se'eh aje.


nak tag:
1. sha
2. leezah
3. gracieyna
4. mintanep
5. saie
6. teringin nak tag neb, tapi dia xde blog pulak.


***huh, dah lama x post entry panjang macam ni.

4 comment(s):

Saimal said...

hoho..aku kene gak..sok aku wat ea..ptg sok aku xda klas..ngee33

soella said...

boleh je saie...
ni xde paksaan punya...ngee

nn said...

wahh. memori daun pisang di asramaku surgaku :p
tak tau plak ko homesick :D

soella said...

haha..
sikiit je..