Monday, November 29, 2010

Yong punya hari tunang punya cerita

last Sabtu hari tu kita ramai ramai ehee padahal bertiga aje pergi Yong's E-day. Congratz to Yong kerna dah jadi tunangan orang. (Yong itu adalah kakak kepada Chah) aku nak upload gambar dekat FB punyalah malas ya rabbi. nanti nak bagi softcopy seketul terus aje dekat Chah. eh Chah?

Dila-Fara-Chah


tema dia biru. so shweet~


cupcakes dalam goodies bag. air tangan Chah and Fara. nanti aku tunang nak tempah aje dekat budak 2 orang ni. =p


kata nak amek berkat, mesti lah berebut bunga kaaannn? =D

1 comment(s):

siti farhana said...

i tau la u minat kaler biru kan. kan. haha. aku tengok pun cantik. ape2 je yg kaler biru lah cantik. :D

eh. ko punya title ni buat aku keliru tahu. ingat yong mana. haha.