Tuesday, October 6, 2009

kelab 21


HAPPY 21ST BIRTHDAY AZMEEN AIDA!!!



my lecturemate.

pernah 1 group masa lab survey and masa dekat survey camp pun kita 1 group.
gambar 'dahlamaidop' ni berlatarbelakangkan site we all masa dekat survey camp dulu. dah2 xpayah nak cakap muka kitaorang selebet. memang semua orang selebet pun time ni. hahahaha! (padahal muka aku aje yang selebet siap tudung senget tah pape)

***best taw bergossip dengan dia (=

5 comment(s):

-MiNt- said...

thanx su!
hehehhhe...muka selebet tak tahan...ahahahhah

soella said...

hehe..ur wc..
standard lah mase zaman tu mint...=)

nama saya syazana. said...

bile la aku dapat masuk kelab ni.

soella said...

ko tggu turn ko.. bkn calang2 boleh msok ni...

soella said...

ko tggu turn ko.. bkn calang2 boleh msok ni...