Wednesday, May 2, 2012

terlebih word on Wednesday

dah lama sangat tak bukak blog sampai tiba-tiba apakah? kenapa tak tau kat mana button create post?

actually dah banyak kali sign in, nak start taip tapi...
1. tiba-tiba mama panggil.
2. tiba-tiba adik nak pinjam laptop nak isi UPU katanya padahal main game.
3. tiba-tiba penat gila nak online.
4. tiba-tiba macam rasa tak cool upload gambar dekat blog sebab eh hello, instagram kan ada.
5. tiba-tiba tak tau nak taip apa sebab semua benda dah bebel dekat twitter.
6. tiba-tiba internet lembap mengalahkan anjing India depan rumah aku yang kerjanya menyalak aje tapi masa orang pecah rumah tuan dia, dia tak menyalak.baik jadik kucing aje #emo

basically, kerja aku pergi kerja, balik kerja lepastu malam pun jarang online sebab otak dah tepu baik tengok tv aje. lepastu weekend kalau tak tengok tv, keluar jalan-jalan kadang-kadang tak tau nak pergi mana cuma bawak kereta habiskan minyak. lepastu isi minyak. isi minyak pun kadang-kadang sama macam feel bershopping.

sekian.

fakta diri sendiri
makan roti kena lipat tiga. lipat dua tak best.

3 comment(s):

JacFarrah said...

LOL kat fact last skali. aku pun macam dah addict isi minyak. kalw driving asek tengok meter minyak je. kalw dah turun 1-2 bar, dah mula gelabah. padahal boleh beratus-ratus KM lagi boleh pegi.haha

soella said...

samalah! padahal masa kat ump dulu 1 bar pun berani round2 kuantan sampai malam. haha.

JacFarrah said...

tu ah pasal. macam klaka kan isi minyak RM5 pastu jalan tak hingat dunia