Friday, April 22, 2011

plain

1. marathon siapkan report. ingatkan kalau dah duduk rumah boleh jadi rajin dan tak buat kerja last minute, rupanya tak jugak.

2. dah dua tiga hari tak on tv. online pun kurang. facebook pun kadang-kadang lupa. fokus gila kan? sebab banyak nak kena kejar.

3. FEM dalam esteem plus ialah abbreviation untuk Finite Element Method. bukan Fixed End Moment.

4. next 2 week ada Car Boot Sale lagi. nak pergi sebab haritu tak beli bangles RM10 yang cantik gila. mintak-mintak lah free pada tarikh berkenaan. orang JOHO cekidaut!

5. satu hari sak hadap report. lepastu bukak esteem, bukak autocad, laptop hang. berdebar nak gugur jantung. jangan buat problem plis.


tak ada mood nak layan benda-benda sampingan. harap maklum.

6 comment(s):

nn said...

yay next week dah kat jb akhirnya dapat pergi cbs selama ni gigit jari je baca kau tulis kat blog hhehe

cik chopu said...

siap marathon haaa, bersemangat betul

soella said...

nn: haah!!! bawak duit banyak2 pasal konpem kau memborong ar.. =DD

cik chopu : harus marathon. semangat last minute memang macam ni..

nama saya syazana said...

macam bizi giler je...

soella said...

ko mcm x paham je mcm mana org keje last minit ni sha.. bertahun ko hidop dgn aku... hahahaha.

--Sanam-- said...

Good luck with the car boot sale :)

Day By Diva
Day By Diva