Wednesday, December 29, 2010

nobody does it better

last weekend aku pergi Kota Tinggi. jalan-jalan sampai ke Teluk Ramunia, Pengerang dan area-area situ. last time pergi sana masa umur 9 tahun. lama khaann?? memang saje-saje jalan hirup udara sana je. sampai sana amek-amek gambar lepastu balik. jauh jugaklah. ada lah dalam 2,3 jam perjalanan dari JB kot. tapi tah lah tak sure sebab banyak berhenti amek gambarlah, pergi makan lah, tengok pemandanganlah.

dekat sana ada pantai. dekat JB pantai semua dah kena tambak. Pantai Lido pun dah tak ada. tak tau dah nak lepak dekat mana lagi. habis semua memori zaman kanak-kanak dekat Pantai Lido. aku belajar kayuh basikal dekat Pantai Lido tau dulu! tsktsk -__-

see-see. awan dia best. ini aku amek gambar macam ni semata-mata nak dedicate dekat cik awan kepol-kepol ^___^ silalah active berblogging semula cik awan oi!


1 comment(s):

awan said...

hahahhaha... ko comel!!!seswai sgt la ko bgamba dgn awan tu.comel weh.:DD
mls lah nak blogging.nak pencen sekejap.hahah